Selectarea grupului ţintă al proiectului continuă

Activitatea de informare şi publicitate este o activitatea transversală, care se va desfăşura în toate momentele cheie ale proiectului.

Scopul este informarea şi conştientizarea persoanelor aparţinând grupurilor ţintă cu privire la avantajele înscrierii în proiect şi oportunităţile de dezvoltare profesională. De asemenea, această activitate vizează potenţialii angajatori din domeniul turismului, autorităţile locale şi instituţiile publice de profil.

Prima etapă de informare cu privire la proiect şi beneficiile pe care implementarea acestuia le va aduce persoanelor din mediul rural al judeţului Arad a fost Conferinţa de lansare. Aceasta a fost organizată în data de 28 ianuarie 2012 în localităţile Şiria şi Bârsa.

La eveniment au luat parte, alături de zeci de persoane interesate de eveniment şi implicit de proiect, primari şi membrii ai consiliilor locale din comunele Şiria, Bârsa, Archiş, Hăşmaş şi Chişindia, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a jud. Arad, directorul Grupului de Acţiune Locală – GAL „Valea Superioară a Crişului Alb Superior” jud. Arad, reprezentanţi ai mediului academic, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a jud. Arad.

Ca urmare a acestui eveniment de amploare, a fost iniţiată cu succes activitatea de selectare a grupurilor ţintă, manifestându-şi interesul pentru activităţile proiectului un număr mare de persoane din localităţile Şiria, Bârsa, Buteni, Almaş, Chişindia.

Persoanele interesate de înscriere pot lua legătura cu echipa de proiect la următorul număr de telefon: 0723.112.392 sau la adresa de e-mail: office@fundatia-amfiteatru.ro , persoană de contact Radul Lucian Blaga – Coordonator Regional.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu:

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting