Activitatea de evaluare a cunoştinţelor

În cadrul proiectului, activitatea 2 „Evaluarea cunoştinţelor dobândite în conteste formale şi informale ale persoanelor din grupurile ţintă” are un rol important în determinarea caracteristicilor capitalului uman din zona rurală a judeţului Arad.

Prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, participanţii înscrişi în grupul ţintă al proiectului au descris propriile experienţe de învăţare şi competenţe dobândite de-a lungul timpului, atât în contexte formale de învăţare cât şi în contexte informale.

Un aspect care trebuie menţionat este că respondenţii acestui chestionar sunt persoane din mediul rural al judeţului Arad, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă, dar şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, şomeri şi persoane inactive.

Până în prezent au fost chestionate peste 170 de persoane, în perioada imediat următoare, urmând ca informaţiile colectate să fie analizate şi interpretate. Rezultatul va fi inclus într-un raport asupra potenţialului capitalului uman din zona cercetată.

Prin această activitatea se urmăreşte identificarea caracteristicilor relevante pentru piaţa forţei de muncă din zona rurală a judeţului Arad.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu:

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting