A început activitatea de evaluare!

Proiectul „Investiţie în capitalul uman din zona rurală a Judeţului Arad pentru dezvoltarea turismului” se adresează persoanelor care în prezent nu lucrează şi are ca obiectiv general creşterea şanselor de integrare pe piaţa muncii a acestor persoane. Pentru a atinge obiectivul, participanţii vor fi implicaţi în activităţi de formare profesională, consiliere profesională şi mediere pe piaţa muncii.

Prima activitate care implică participarea persoanelor înscrise în cadrul proiectului este premergătoare activităţilor enumerate mai sus şi presupune identificarea  cunoştinţelor dobândite de participanţi în decursul experienţei educaţionale (formale, nonfoemale şi informale) şi profesionale acumulate până în prezent. Informaţiile astfel obţinute vor fi îmbinate cu aspiraţiile profesionale care vor fi identifiate ulterior în cadrul proiectului.

În luna mai a început evaluarea competenţelor prin intermediul unui chestionar care vizează în special competenţele transferabile ale persoanelor din grupul ţintă.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasa un comentariu:

Powered by WordPress | Designed by: free wp themes | Thanks to hostgator coupon code and cheap hosting